Parteneriate

Asociaţia Pro Psiho
Asociaţia Pro Psiho promovează sănătatea mintală în România, la nivel individual, la nivel familial şi la nivel de comunitate.

Ca partener al asociaţiei, vă invit să participaţi la următoarele proiecte:

Programul Acompaniament PsihoTerapeutic (APT)

Doresc să ofer servicii de suport psihologic tuturor celor care vor şi simt nevoia să primească astfel de sprijin. Uneori, tocmai oameni care se află în situaţii de vulnerabilitate crescută nu apelează la aceste servicii din cauza problemelor financiare cu care se confruntă. Pentru astfel de persoane, programul APT poate oferi un sprijin binevenit.

APT este menit să faciliteze accesul la servicii de consiliere psihologică şi psihoterapie pentru persoane din diverse categorii sociale importante şi dezavantajate (cadre didactice, părinţi singuri, copii şi adolescenţi proveniţi din orfelinat, personal medical, persoane cu dizabilităţi, familii în care un membru are diagnostic medical, studenţi, tineri şomeri şi persoane ale căror venituri sunt mai mici decât minimul pe membru de familie, precum şi persoane sau familii care trec prin boală cronică, dezastru natural sau stres post-traumatic), în condiţii care permit consilierilor şi psihoterapeuţilor să îşi desfăşoare activitatea într-un mod sustenabil.

Pe site-ul asociaţiei puteţi citi mai multe detalii despre cum funcţionează acest program. Iar dacă doriţi să lucrăm împreună şi să fiţi beneficiar APT, vă invit să mă contactaţi.

Campania CUI SPUI

O campanie de conştientizare şi dezvoltare umană adresată tuturor celor dornici să participe la un dialog comunitar constructiv şi inspiraţional în domeniul sănătăţii psiho-relaţionale, indiferent de vârstă sau experienţă de viaţă. Mă alătur celor care organizează ateliere în cadrul acestui proiect, invitându-vă să învăţăm împreună cum să cultivăm simultan individualitatea şi comunitatea, adaptarea şi creativitatea.

Programul activităţilor, precum şi alte detalii despre cum puteţi participa, se găsesc pe site-ul asociaţiei.