Integrarea resurselor interioare prin dramaterapie

sâmbătă, 30 septembrie 2017, între orele 10:30 - 13:00

sala mare de la Ambasada, Strada Anton Seiller nr.2, Timișoara

În cadrul săptămânii psihoterapiei din Campania CUI SPUI, vă invităm la un atelier dinamic care ne va reaminti de jocurile copilăriei, jocuri ce ne vor facilita integrarea a diferite roluri din viața de zi cu zi.

Vom folosi metoda experiențială a dramaterapiei, prin care avem ocazia să experimentăm trăiri, emoții și comportamente noi, în creuzetul confortabil al metaforei. Dramaterapia reprezintă utilizarea jocurilor inspirate din teatru, a improvizaţiei, a jocului de rol, a poveştilor, a muzicii şi mişcării, în scop terapeutic sau pentru dezvoltarea personală.

Sunteți bineveniți cu experiența de viață pe care o aveți. Nu vă vom invita să jucați teatru, ci să vă jucați, să vă regăsiți libertatea interioară și să aflați lucruri noi despre propria persoană.

Acestea fiind spuse, vă așteptăm cu drag!

Facilitatori:
Ana Maria Klein-Kirițescu, psihoterapeut practicant în analiză tranzacțională și în psihoterapie experiențială unificatoare. Date de contact: 0727 375 190, anamariakleinkiritescu@yahoo.ro.

Cristina Pop, psihoterapeut practicant în analiză tranzacțională. Date de contact: 0724 32 02 32, cristina.pop.psi@gmail.com.

Înscrieri:
Atelierul face parte din Campania CUI SPUI, o campanie de promovare și cultivare a sănătății psihice și relaționale organizată de Asociația Pro Psiho. Pentru a vă înscrie la acest atelier, precum și la alte activități din cadrul campaniei, intrați pe site-ul asociației, unde veți găsi detalii despre categoriile de participanți și un formular de înscriere:
http://asociatiapropsiho.ro/proiecte/campania-cui-spui/participanti/
Pe numărul de telefon pe care îl furnizați veți primi curând o confirmare și o reamintire cu o zi înainte de atelier.

Text publicat în 08-09-2017