Dă-ți voie să trăiești!

sâmbătă, 16 septembrie 2017, între orele 11:30 - 13:30

Cărturești Mercy, Timișoara

Să supraviețuim, să simțim, să creștem, să gândim, să fim vulnerabili și apropiați în relații cu alții, să ne cunoaștem și să ne exprimăm pe noi înșine, să reușim în ce ne propunem, să ne îngrijim – toate acestea sunt experiențe firești și necesare pentru a ne trăi viața.

Totodată, măsura în care căutăm și avem parte de aceste experiențe diferă de la o persoană la alta.

Atunci când, în dezvoltarea noastră, am învățat să ne limităm prea mult unele tipuri de experiențe, ne putem astfel scădea calitatea vieții, și poate chiar și durata ei.

Vă invit, așadar, să vorbim despre felurile în care ne permitem sau ne limităm să trăim și despre cum ne putem schimba deciziile de viață care ne constrâng în moduri nesănătoase. În această explorare, vom folosi unul dintre modelele analizei tranzacționale, “roata permisiunilor”, pe care designerul Adelina Palade l-a transpus într-un instrument ușor de folosit de către:
– orice persoană – pentru autocunoaștere și creștere personală;
– psihoterapeuți și consilieri – pentru înțelegerea și acompanierea clienților în munca terapeutică;
– profesori și părinți – ca perspectivă asupra modurilor în care pot sprijini o dezvoltare sănătoasă a copiilor și a tinerilor.

Facilitator:
Cristina Pop, psihoterapeut practicant în analiză tranzacțională

Înscrieri:
Seminarul face parte din Campania CUI SPUI, o campanie de promovare și cultivare a sănătății psihice și relaționale organizată de Asociația Pro Psiho. Pentru a vă înscrie la acest seminar, precum și la alte activități din cadrul campaniei, intrați pe site-ul asociației, unde veți găsi detalii despre categoriile de participanți și un formular de înscriere:
http://asociatiapropsiho.ro/proiecte/campania-cui-spui/participanti/
Pe numărul de telefon pe care îl furnizați veți primi curând o confirmare și o reamintire cu o zi înainte de atelier.

Text publicat în 08-09-2017