Conversații dificile

sâmbătă, 1 octombrie 2016, între orele 10:30 - 13:30

sala de şedinţe de la Ambasada, Strada Anton Seiller nr.2, Timișoara

Campania CUI SPUI 2016-2017

Există conversaţii pe care am face tot posibilul să le evităm, deşi le considerăm necesare pentru noi înşine sau pentru relaţia noastră cu altcineva.

“Să-i cer şefului o mărire de salariu.”
“Să cer iertare unui prieten.”
“Să-i spun prietenei mele că n-o mai iubesc.”
“Să-i spun soţului cum aş vrea să facem sex.”

În acest workshop vom explora ce face, pentru fiecare dintre noi, ca anumite conversaţii să fie dificile. Vom căuta să conştientizăm atât felurile în care ne împiedicăm de la a purta dialogurile autentice care ne sunt necesare, cât şi resursele pe care le avem pentru a depăşi aceste piedici.

Vom lucra pe exemple concrete din vieţile noastre, iar experienţa noastră comună de interacţiune în grup va fi şi ea, în sine, o sursă de învăţare. Vom folosi concepte de analiză tranzacţională ca suport în explorările noastre; nu este necesară cunoaşterea dinainte a acestor concepte, întrucât ele vor fi prezentate pe parcursul workshopului.

Invitaţia mea este una la autocunoaştere şi la creştere a autenticităţii în relaţii. De asemenea, prin acest workshop vă invit să pătrundeţi în lumea analizei tranzacţionale şi a unor subiecte pe care cei interesaţi le veţi putea aprofunda mai departe în cadrul Conferinţei Naţionale de Analiză Tranzacţională cu tema „Indivizi, grupuri şi multiculturalitate” ce va avea loc în perioada 27 – 30 octombrie la Timişoara.

Facilitator:

Cristina Pop, psihoterapeut practicant în analiză tranzacţională, facilitator de activităţi de grup pentru dezvoltare personală şi pentru dezvoltarea echipelor de lucru (team building). Pasionată de poveşti – atât cele exprimate prin artă, cât şi poveştile de viaţă pe care ni le construim pentru noi înşine şi la nivel de comunităţi – caut să contribui la creşterea unor poveşti intra- şi interpersonale pline de autenticitate şi vitalitate.

Participanţi:

Vârsta minimă a participanților este 20 de ani, iar numărul maxim de locuri la acest workshop este 15. Confirmarea participării se face prin sms la numărul de telefon 0724 320 232, specificând numele dumneavoastră şi titlul workshopului. În caz că vă retrageţi, vă rugăm să anunţaţi la acelaşi număr, pentru ca altcineva din lista de aşteptare să poată veni în locul dumneavoastră.

Participând la acest workshop, faceţi o favoare şi altora:

Acest eveniment face parte campania CUI SPUI, implementată de Asociaţia Pro Psiho în colaborare cu profesioniştii locali în sănătate psihică şi relaţională.

Accesul la toate evenimentele din cadrul campaniei se face prin confirmarea locului şi prin donaţie după principiul „plăteşte cât valorează pentru tine”. Fondurile strânse pe această cale sunt direcţionate spre proiectul social de acompaniament psihoterapeutic intitulat APT, prin care beneficiază de consiliere psihologică şi psihoterapie la preţuri mai accesibile diverse familii sau persoane dezavantajate socio-economic, care vor să iasă din impas.

Dacă doriţi să deveniţi sponsor anual al proiectelor Pro Psiho, scrieţi-ne pe adresa contact@asociatiapropsiho.ro şi vă vom spune mai multe despre beneficiile de care vă puteţi bucura ca parteneri.

Text publicat în 01-08-2016