Servicii psihologice

Urmând legăturile de mai jos, poţi citi detalii despre fiecare serviciu în parte:


Analiză tranzacţională

Principala mea pregătire profesională este în analiză tranzacţională. Aceasta este o abordare care valorizează autenticitatea şi autonomia, bazată pe principiul că orice om este demn de a fi respectat ca fiinţă umană, chiar şi atunci când îi dezaprobăm comportamentele. Aplicabilitatea sa variază de la psihoterapie şi consiliere psihologică la educaţie, psihologie organizaţională şi, practic, la orice aspect din viaţa noastră psihică şi socială. În plus, şcoala de analiză tranzacţională este suficient de flexibilă încât să se dezvolte în timp învăţând din alte teorii şi modele psihologice.

Dacă vrei să citeşi mai multe despre acest subiect, îţi sugerez să începi cu site-ul Asociaţiei Române de Analiză Tranzacţională. De asemenea, te-ar putea interesa articolele pe care le scriu, în care deseori folosesc şi concepte de analiză tranzacţională.


Etică profesională

Liniile directoare pe care le urmez în ceea ce priveşte etica profesională sunt cele din Codul Etic EATA şi din Codul deontologic al profesiei de psiholog cu drept de liberă practică aprobat de către Colegiul Psihologilor din România.