Recomandări

Acestea sunt câteva dintre impresiile scrise de către participanţi la atelierele de autocunoaştere şi dezvoltare personală pe care le-am organizat. Le mulţumesc şi aici pentru că mi-au dat acordul să public cele scrise de ei.


Există profesor mai bun decât cel care îţi insuflă dorinţa de a preda acelaşi subiect? Aşa m-am simţit după ce am participat la un atelier de analiză tranzacţională ţinut de Cristina Pop: am vrut să devin trainer în acest domeniu. Dar nu numai.

După atelier, Cristina m-a ajutat să capăt o mai bună înţelegere a analizei tranzacţionale şi a modului cum poate fi folosită într-un mediu de training, precum şi în organizaţia mea. Cristina şi cu mine am lucrat împreună timp de un an pentru un al doilea training pentru organizaţia mea, iar conversaţiile noastre m-au ajutat mult să intru mai mult în profunzimea subiectului.

În atelierul iniţial şi în numeroasele noastre şedinţe de lucru online, Cristina mi-a dat indicii pentru a-mi îmbunătăţi relaţiile, fie ele ocazionale sau foarte profunde. Ce apreciez în mod special la ea este cât de mult aplică ceea ce predă şi cât de dedicată este ca participanţii să dobândească autonomia.

Pe scurt, recomand colaborarea cu Cristina sau participarea la atelierele ei.

Alexandre Florentin, asociaţia BEST, supervizor educaţie traineri 2010 – 2011


În aprilie 2012, am participat la un atelier de analiză tranzacţională cu durata de 4 zile, condus de Cristina. Felul în care a organizat atelierul, alegând subiectele cele mai relevante şi mai utile, şi alocând timpul potrivit pentru fiecare subiect, ne-a permis nouă, participanţilor, să învăţăm pe cât de mult am putut în puţinul timp pe care l-am avut.

Mai mult, felul în care a condus atelierul, oferind multe exemple clare şi propunând exerciţii utile în fiecare secţiune, ne-a permis să înţelegem bine conceptele şi să le punem în legătură cu experienţele noastre personale.

Am fost foarte impresionat de cunoştinţele ei vaste în acest domeniu şi de pasiunea şi entuziasmul pe care le manifesta vorbind despre el.

Michele Alberti, trainer BEST


Când m-am înscris la atelierul de analiză tranzacţională, eram doar curios în legătură cu psihologia, iar analiza tranzacţională era un subiect complet nou pentru mine. Eram sigur că voi învăţa multe lucruri noi, dar nu m-am aşteptat să devină o experienţă unică şi care mi-a permis să încep să observ totul din jurul meu dintr-un punct de vedere complet nou, cu scopul de a înţelege mai bine lumea, oamenii din jur şi, nu în ultimul rând, pe mine însumi.

Sunt foarte recunoscător că am luat parte la o experienţă de învăţare atât de reuşită.

Francesco Portoso, trainer BEST


Atelierul ţinut de Cristina m-a făcut să plonjez în adâncul gândurilor şi comportamentelor mele, căutând să mă înţeleg mai bine pe mine însumi şi să conştientizez felul meu de a interacţiona cu cei din jurul meu. A fost o experienţă cu adevărat revelatoare, pe care o recomand oricui se află în căutarea unor relaţii mai bune, atât în plan profesional, cât şi personal.

Mircea Vădan, trainer